The Cappa

Семейна вила Странжда
Потопи се в природата

При нас няма да намерите лукса на 5-звезден хотел. Вместо това ви предлагаме уникалната атмосфера на уютен дом в сърцето на Странджа планина, който ще ви позволи да се насладите на спокойствието и красотата на природата. Нашата къща е за хора, които ценят истинските моменти - вечеря под звездите и чаша вино пред горящата камина след дълга разходка в планината.

За резервации

+359 895 656 908

The Cappa

Ако имате нужда от
Допълнителни услуги

Ако искате да се възползвате от допълните услуги, които предлагаме за нашите гости, молим да заявите това предварително.

Възможностите ни за реакция при по-краткосрочна заявка са ограничени.

За информация

+359 895 656 908

The Cappa

Удобства във вилата
Какво предлагаме
Самостоятелно настаняване

Цялата вила, само за вас. Допускат се и домашни любимци.

Двор

С невероятна гледка към планината и барбекю зона.

Паркинг

Можете да паркирате автомобила си пред къщата или в двора.

Интернет

Високоскоростен мобилен интернет, без ограничения.

Тенис маса

Вилата разполага с оборудвана маса за тенис.

План за вашия престой

Какво да видите, как да пътувате, удобни забележителности за деца.

Отзиви

Какво казват нашите гости?

Забележителности

Село Кости

Селото се намира на един от завоите на река Велека на 20 км. южно от Царево и на 91 км. югоизточно от Бургас. През него минавал старият път от Царево и Ахтопол за Малко Търново. Кости е едно от онези гръцки села в Странджа...

Активности

Потопете се в природата

Дали искате да опитате нещо ново, да усъвършенствате досегашните си умения или просто да се отдадете на физическото и умствено предизвикателство на нещо по-необичайно, Странджа е идеалната дестинация за активна почивка...

Събития

Празници, фестивали и други

Актуална информация относно събития, фестивали и чествания в община Царево, и в частност – в село Кости и околностите, можете да намерите на Фейсбук страницата на община Царево.

За ориентация, ето някои от празниците, които традиционно се отбелязват в региона:

Заведения

На мегдана

Открийте сърцето и душата на селото във „Велека“, обичаният селски пъб на Весо и Нина, и задължително място за посещение за местни и пътешественици. Дори през тихите зимни месеци, когато селото сякаш пустее, гостите могат да разчитат на „Велека“ за чаша чай на закуска и вкусен обяд или вечеря. През летните уикенди ресторантът събира гладни туристи и гости на селото от близо и далеч. За по-големи групи, можем да съдействаме за резервация.

Нашата къща за гости разполага със самостоятелен двор с голямо барбекю и уникална гледка към планината, уютна дневна с телевизор и камина, напълно оборудвана кухня, и 4 самостоятелни спални.

Резервации

+359 895 656 908

Обадете се сега

Вила Странджа

Попитайте ни за дати